Bijzondere whisky kopen

U wilt een bijzondere whisky kopen. Maar hoe weet u nu wat een goede whisky is die perfect in uw smaak valt? TAX nodigt u van harte uit om uw persoonlijke whiskykeuze aan de proeftafel te bepalen. Tussen de maar liefst meer dan 65 soorten whisky van verschillende distilleerderijen, vindt u gegarandeerd een bijzondere whisky die u direct kunt kopen. Wilt u er liever nog even over nadenken? Ook geen probleem! Dan bestelt u de whisky gewoon online.

Een bijzondere whisky online kopen

 

Heeft u binnenkort een afspraak met een goede vriend, drinkt u met uw vader graag een glaasje whisky of wilt u niet met lege handen aankomen tijdens een feestelijke bijeenkomst? Voor al deze bijzondere gelegenheden is het een goed idee om whisky te kopen. En het fijne is dat u de whisky gewoon in onze webshop kunt kopen. Uw favoriete whisky plaatst u eenvoudig in het winkelmandje waarna u veilig via iDEAL, MasterCard, VISA of American Express afrekent. Woont u binnen een straal van 10 km vanaf onze whiskyhandel? Dan profiteert u van een extra snelle levering van 1 dag. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de bijzondere whisky die u wilt kopen in onze winkel in Arnhem op te halen.

Ontdek uw favoriete whisky tijdens een proeverij

Een bedrijfsuitje, familieweekend of een hereniging met vrienden. Wat dacht u van een whiskyproeverij? Onze proeverijen vinden op donderdag- of vrijdagavond van 19:30 tot 22:00 uur plaats. Wij zetten de verschillende soorten whisky’s graag voor u klaar op onze locatie. Wenst u met meer liefhebbers een proeverij bij te wonen? Dan is er ook een mogelijkheid om de proeverij op een locatie naar keuze te laten verzorgen. Interesse? U maakt eenvoudig een afspraak door te bellen naar 026-4432542.

 

Bekijk ook eens:

Biologische wijn kopen | Casal de ventozela vinho verde | Catering arnhem

 Wilt u meer informatie of onze producten bekijken? 

Bedankt! Bericht verzonden.