Casal de Ventozela Vinho Verde 

 

Casal de Ventozela Vinho Verde is een witte wijn uit het noorden van Portugal. Licht, elegant, sprankelend en fris: dát is de Casal de Ventozela Vinho Verde. Deze wijn heeft een zachtgele kleur en heerlijke frisse aroma’s van passievrucht, rode grapefruit en meloen. Tip: drink de Casal de Ventozela Vinho Verde ijskoud. Dan komt de wijn het best tot zijn recht. Benieuwd geworden naar de wijn? Kom eens langs bij TAX in Arnhem en laat u verrassen!

Casal de Ventozela uit het Vinho Verde gebied

Midden in het hart van het Vinho Verde gebied in Portugal vindt u de wijngaarden van Casal de Ventozela. Hier groeien druivenrassen zoals Loureiro, Trajadura, Fernão Pires en Padeiro de Basto. Inmiddels is de wijngaard uitgegroeid tot een wijngaard van maar liefst 25 hectare aan druivenstokken. Ambacht staat centraal bij deze wijngaard. Zo worden de druiven handmatig geoogst waarna ze bij een lage temperatuur worden geperst en vergist. Hierdoor behoudt de wijn de typische aroma’s van Vinho Verde, wat u terug proeft in elke slok.

Casal de Ventozela Vinho Verde combineren met heerlijke gerechten

 

Bij een drankje hoort een hapje. Maar waar smaakt deze witte wijn nu het lekkerst bij? Wij raden u aan om de wijn bij gevogelte, Aziatisch eten of vis te eten. Uitgebreid advies ontvangen? Kom eens langs in onze winkel of stuur ons uw menu op en wij voorzien u van deskundig en persoonlijk wijnadvies. Voor vragen zijn wij te bereiken via 026-4432542.

Bekijk ook eens:

Casal Branco | Portugese witte wijnen | Gruner veltliner wijn

 Wilt u meer informatie of onze producten bekijken? 

TW 23017 (19 van 45).jpg
© Copyright

Bedankt! Bericht verzonden.