Graag uw aandacht omtrent onze cateringactiviteiten

 In verband met de RIVM-maatregelen rond het covid-19 virus

kunnen wij helaas geen catering opdrachten verzorgen.

 

Uw aanvragen voor na 1 september worden uitsluitend

in  overweging genomen.

Het aanleveren van zaken rond uw thuisevenementen is mogelijk tot aan de voordeur.

Wij vertrouwen op uw begrip!

Erik Tax & Team Tax Catering

 

Tax catering - Arnhem

 Uw evenement waarbij u zich te gast voelt! 

Uw evenement is pas echt geslaagd wanneer u kiest voor TAX Catering uit Arnhem. Perfecte smaakcombinaties, verrassende gerechten en kwaliteitsproducten, natuurlijk in combinatie met de perfecte wijn. Zo weet u zeker dat uw feestelijke bijeenkomst tot in de puntjes verzorgd is. Een verjaardag, bedrijfsfeest of jubileum? Wij maken van uw feest een onvergetelijke dag!

Maak uw feest compleet met catering van
TAX uit Arnhem:

In samenwerking met Traiteur Putman uit de Arnhemse Steenstraat maken wij uw feest compleet. Geef uw zorgen uit handen en geniet. Wij schenken de lekkerste wijnen en zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Van de opbouw tot de afwas en van de locatie tot het glaswerk. Wij laten u gast voelen op uw eigen feest. Voor elk budget een passend concept. Interesse? Wij nodigen u van harte uit voor een kennismakingsgesprek betreft de catering in onze wijnwinkel in Arnhem. Maak uw wensen kenbaar en wij vertalen uw wensen naar een compleet concept.

Welke wijn serveer ik tijdens mijn feest?

Neem plaats aan onze proeftafel en beleef de verschillende smaken. Wat voor sfeer wilt u tijdens uw feestelijke bijeenkomst creëren? Vindt het feest in een grote tuin of aan een lange eettafel plaats? Welke gerechten worden er geserveerd en wat is uw budget? Wij voorzien u van persoonlijk wijnadvies zodat u de perfecte wijn tijdens uw evenement schenkt. Een proeverij bij TAX Catering in Arnhem inplannen? Bel dan naar 026-4432542.

Bekijk ook:

Voel u gast op uw eigen feest

 Wilt u meer informatie of onze producten bekijken? 

catering_4.jpg

Bedankt! Bericht verzonden.