Grüner Veltliner wijn

Grüner Veltliner wijn vindt zijn oorsprong in Oostenrijk. Deze witte druivensoort wordt gezien als dé druif van het land en kan omschreven worden als fris, levendig en kruidig. Voor de Grüner Veltliner wijn hoeft u niet af te reizen naar Oostenrijk, maar bestelt u eenvoudig in de webshop van TAX.
Bestel uw favoriete wijn vandaag nog en u geniet binnenkort van een heuse smaaksensatie.

 

Grüner Veltiner in combinatie met uw mooie gerechten

In Oostenrijk wordt de Gruner Veltliner wijn vooral gedronken met de traditionele Wienerschnitzel. Maar ook bij gevogelte en tonijn komt de wijn goed tot zijn recht. Kiest u voor een lichte en frisse Gruner Veltliner ter vervanging van een Chardonnay? Of houdt u van een wat kruidigere en zwaardere wijn? Beide stijlen vindt u terug in de Gruner Veltliner druif. Heeft zelf al een menu samengesteld en wilt u weten of de Gruner Veltliner wijn hier goed bij past? Stuur ons uw menu en u ontvangt binnen 12 uur persoonlijk wijnadvies.

Grüner Veltliner wijn proeven.....

Benieuwd geworden naar de wijnen van Gruner Veltliner? Op vrijdag en zaterdag staat onze proeftafel klaar met verschillende  open wijnen. Een private wijnproeverij organiseren kan natuurlijk ook. Dit kan bij ons in de winkel of op een gewenste locatie. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd
even bellen naar 026-4432542.

Bekijk hier alle wijnen van ons
Oostenrijkse Weinhaus Pfaffl

 

 Wilt u meer informatie of onze producten bekijken? 

Bedankt! Bericht verzonden.