Gruner Veltliner wijn

Gruner Veltliner wijn vindt zijn oorsprong in Oostenrijk. Deze witte druivensoort wordt gezien als dé druif van het land en kan omschreven worden als fris, levendig en kruidig. Voor de Gruner Veltliner wijn hoeft u niet af te reizen naar Oostenrijk, maar bestelt u eenvoudig in de webshop van TAX. Bestel uw favoriete wijn vandaag nog en u geniet binnenkort van een heuse smaaksensatie.

Gruner Veltliner wijn in combinatie met eten

In Oostenrijk wordt de Gruner Veltliner wijn vooral gedronken met de traditionele Wienerschnitzel. Maar ook bij gevogelte en tonijn komt de wijn goed tot zijn recht. Kiest u voor een lichte en frisse Gruner Veltliner ter vervanging van een Chardonnay? Of houdt u van een wat kruidigere en zwaardere wijn? Beide stijlen vindt u terug in de Gruner Veltliner druif. Heeft zelf al een menu samengesteld en wilt u weten of de Gruner Veltliner wijn hier goed bij past? Stuur ons uw menu en u ontvangt binnen 12 uur persoonlijk wijnadvies.

Gruner Veltliner wijn proeven

Benieuwd geworden naar de wijnen van Gruner Veltliner? Op vrijdag en zaterdag staat onze proeftafel klaar met verschillende wijnen. Een private wijnproeverij organiseren kan natuurlijk ook. Dit kan bij ons in de winkel of op een gewenste locatie. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd even bellen naar 026-4432542.

Bekijk ook eens:

Muller thurgau wijn | Pico maccario lavignone | Portugese wijn

 Wilt u meer informatie of onze producten bekijken? 

   gemakkelijk betalen:
Paypal+logo.png
linked+linkedin+logo+social+icon-1320191
download.png