Staat er binnenkort een etentje met vrienden of familie op de planning en wilt u daarom Portugese wijn bestellen? Stuur uw menu naar TAX en ontvang binnen 12 uur deskundig advies welke wijn het beste bij uw gerechten past. Zo weet u zeker dat u de juiste Portugese wijn gaat bestellen. Heeft u al een voorkeur voor wit, rood of rosé? En welk budget heeft u in gedachten? Voor al uw wensen leveren wij de perfecte wijn!

Portugese wijn online bestellen

Heeft u de Portugese wijn gevonden die u wilt bestellen? Plaats uw bestelling in het winkelmandje en profiteer van een snelle levering. Binnen een straal van 10 km vanaf onze winkel in Arnhem leveren we van maandag tot en met zaterdag uw wijn al binnen 5 uur! Uiteraard altijd verpakt in een breukvrije flessendoos, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wilt u de wijn cadeau geven? Of dient de wijn als relatiegeschenk? Wij voorzien de wijn graag van een feestelijke verpakking of een informatieblad met uw bedrijfsnaam- of logo.

 

Portugese wijn beleven en bestellen

 

Sinds 1998 geven wij onze klanten een bijzondere belevenis in onze winkel mee. Graag laten wij u de verschillende Portugese wijnen proeven en voorzien wij u van deskundig en persoonlijk advies. Een private proeverij organiseren? Dat kan ook! Wij vertellen u graag meer wanneer u belt naar 026-4432542.

Bekijk ook eens:

Quinta da alorna | Piersanti Bacchero Verdicchio  | Pedro Escudeiro Verdejo Cuvée Sp.

 Wilt u meer informatie of onze producten bekijken? 

TW 2018 (37 van 46).jpg

Bedankt! Bericht verzonden.