De Quinta da Alorna ‘Tax Blend’: een eigen kwaliteitswijn van TAX. Na een gekoelde vergisting van drie maanden op eikenhouten vaten is deze prachtige wijn ontstaan. Met een productie van enkel 3800 flessen kunt u een van de gelukkige eigenaren worden.
Vanaf medio september is de nieuwe jaargang 2018 weer verkrijgbaar!

De Quinta da Alorna in combinatie met heerlijke gerechten

Deze wijn van de Cabernet Sauvignon, Touriga Nacional, Castalão, Shyraz en Trincadeira druif smaakt uitstekend bij gegrild vlees en kruidige pastagerechten. Tip: maak de fles één uur van tevoren open en serveer de wijn vanuit een karaf. U zult versteld staan van het resultaat! Benieuwd of de Quinta da Alorna ook lekker bij uw gerecht smaakt? Stuur ons uw menu en ontvang binnen 12 uur persoonlijk wijnadvies. Zo weet u zeker dat het een geslaagde culinaire bijeenkomst wordt!

Quinta da Alorna online bestellen

Plaats uw favoriete wijn in het winkelmandje en reken veilig af via iDEAL, of MasterCard.  Binnen één werkdag ontvangt u uw bestelling al op de gewenste locatie! Wij leveren niet alleen in Nederland, maar door heel Europa! Thuis, op vakantie of bij vrienden. U geniet altijd van uw favoriete Quinta da Alorna wijn. Vragen? Stel ze gerust aan mij via 026-4432542.

Bekijk ook eens:

Verdicchio Q 311 | Tarapaca Sauvignon Blanc Reserva 

 Wilt u meer informatie of onze producten bekijken? 

© Tax Wijn 2020