In de Chileense Casablanca Valley vindt u het wijnhuis Veramonte waar onder andere de Sauvignon Blanc wordt geproduceerd. De combinatie van een zanderige bodem en het koele klimaat zorgen voor druiven met veel aromastoffen. Dit maakt de wijn fris met mooie zuren en een lange zuivere afdronk. Gelukkig bestelt u deze wijn gewoon online bij TAX. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze wijnwinkel in Arnhem.

Waar smaakt de Veramonte Sauvignon Blanc lekker bij?

Nu u meer over de wijn weet, vraagt u zich misschien af waar u de wijn het beste mee kunt combineren. Omdat de wijn fris is, adviseren wij u om de wijn te drinken bij salades of als aperitief. Serveertip: de wijn smaakt het lekkerste bij 8 tot 10 graden. Benieuwd of deze Sauvignon Blanc van Veramonte ook geschikt is in combinatie met uw gerecht? Stuur ons uw menu toe en wij voorzien u binnen 12 uur van persoonlijk wijnadvies.

De Sauvignon Blanc van Veramonte cadeau geven?

Staat er binnenkort een verjaardag of jubileum op de planning of gaat u op bezoek bij vrienden? Geef deze fruitige witte wijn cadeau! Wij pakken de wijn feestelijk voor u in. Kijk eens hier voor de mogelijkheden!
 

Wist u dat wij ook relatiegeschenken verzorgen? Stuur ons uw bedrijfslogo, korte tekst of bedrijfsnaam en wij drukken dit op het informatieblad wat bij de wijn geleverd wordt. Een uniek relatiegeschenk waar volop van genoten wordt. Interesse? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 026-4432542.

Bekijk ook eens:

Umathum zweigelt | Whisky arnhem | Wijn elst

 Wilt u meer informatie of onze producten bekijken? 

   gemakkelijk betalen:
Paypal+logo.png
linked+linkedin+logo+social+icon-1320191
download.png