Wilt u meer informatie of onze producten bekijken? 

Een uniek en opvallend assortiment aan whisky vindt u bij TAX in Arnhem. Van Schots tot Amerikaans en van Iers tot gewoon Nederlands. Wij hebben zorgvuldig onze selectie gemaakt die in de winkel openstaan om geproefd te worden. Sinds 1998 staat beleving centraal. Zonder goed te proeven, zult u er niet achter komen welke whisky echt bij uw smaak past. Kom eens langs aan de Jacob Marislaan 20 of bestel uw favoriete whisky online.

Een ruim assortiment aan whisky in Arnhem

U heeft maar liefst keuze uit zo’n 145 soorten whisky niet de grootste in aantallen maar gewoon Less is More.  of de whisky’s uit de Tax Spirits Club welke nog volledig in ontwikkeling is. U vindt ons aanbod in de winkel als online. Weet u al precies welke whisky u wilt aanschaffen? Plaats deze in uw winkelmandje en reken veilig online af. Binnen één werkdag kunt u uw bestelling al op uw gewenste locatie ontvangen. Bevindt u zich momenteel niet in Arnhem, maar in een ander land binnen Europa en wilt u wel whisky bestellen? Ook dan kunt u rekenen op een snelle en veilige levering.

Verschillende whisky's in Arnhem proeven

Wist u dat wij ook proeverijen verzorgen? Op vrijdagavond van 19:30 tot 22:00 uur bent u na afspraak (!) van harte welkom om aan onze proeftafel plaats te nemen. Hier serveren we verschillende soorten whisky’s onder het genot van bijpassende kazen en worsten om de beleving nog completer te maken. Interesse in een privé proeverij? Dat kan natuurlijk ook! Een echte aanrader voor bedrijfsuitjes, familiedagen of gewoon met vrienden. Dit kan uitsluitend bij ons op onze locatie tot 12 personen.
Bij interesse in een proeverij vragen wij u om contact op te nemen via
026-4432542

Bekijk ook eens:

Tax Spirits Club | Bareksten Bottanical Gin

TW 2018 (23 van 46).jpg
© Copyright

Bedankt! Bericht verzonden.