Beleef het ultieme 'TAX-gevoel' bij dé wijnhandel in Arnhem

Loop onze wijnwinkel in Arnhem binnen en ervaar een bijzondere belevenis. Want hier koopt u niet ‘even snel’ wijn, maar zoeken wij de wijn die past bij uw smaak en budget. En dat kan alleen door verschillende wijnen te proeven. Neem plaats aan onze wijntafel en laat u verrassen. Ontvang deskundig en persoonlijk wijnadvies en loop met een goed gevoel onze wijnwinkel in Arnhem weer uit.

Eén adres voor wijn, catering en whisky 
geopend op vrijdag & zaterdag vanaf 10.00 uur!

Binnen onze wijnhandel aan de Jacob Marislaan 20 in Arnhem voeren wij onze passies uit. Zo bieden we naast een uniek assortiment aan wijn ook de volgende specialiteiten:

TAX Whisky

Geen 500 soorten, maar een nauwkeurig samengesteld assortiment aan opvallende whisky’s uit binnen- en buitenland. In onze webshop vindt u de meest unieke soorten en bottelingen. Soms zelfs de laatste fles die er ter wereld is. Bent u op zoek naar een specifiek merk of jaargang? Laat het ons weten! Wij gaan graag voor u op zoek.

TAX Catering

In samenwerking met Traiteur Putman uit de welbekende Arnhemse Steenstraat verzorgen wij graag de catering tijdens uw evenement. Van de perfecte locatie tot de afwas en van de opbouw tot het personeel. Voor elk budget en al uw wensen bieden wij een totaalconcept.

TAX Foto

Na voltooiing van de opleiding tot vakfotograaf aan de Fotovakschool in Apeldoorn ben ik gespecialiseerd in bedrijfs-, huwelijks- en uitvaartfotografie.
Voor een impressie verwijzen wij u graag naar mijn portfolio.

Kom een vrijblijvend langs in dé wijnwinkel van Arnhem

Op vrijdag en zaterdag staan de deuren van onze wijnhandel in Arnhem voor u open. Loop gerust binnen en laat u inspireren. Komt u liever op een andere dag een bezoek aan onze winkel brengen? Neem dan even contact met ons op.
Graag tot ziens in Arnhem! 

Bekijk ook eens:

Tax Wijn Abonnement | Tax Verwendoos Tax Less is More Whiskys

 Wilt u meer informatie of onze producten bekijken? 

© Tax Wijn 2021
download.png
linked+linkedin+logo+social+icon-1320191
266px-Instagram_logo_2016.svg.png