Bent u op zoek naar een wijnhandel in de omgeving van Oosterbeek waar u als klant centraal staat? Ontvangt u graag persoonlijk en deskundig wijnadvies? Komt u dan eens langs bij TAX. Sinds 1998 staan wij garant voor een bijzondere ervaring in onze wijnhandel nabij Oosterbeek. Op basis van uw wensen en budget vinden wij de wijn die hier geheel bij aansluit. Natuurlijk proeft u de wijn voordat u deze koopt. Want goede wijn koopt u niet zomaar even. Benieuwd naar ons assortiment? Deze bekijkt u eenvoudig online of in onze wijnwinkel.


Persoonlijk advies in onze wijnhandel nabij Oosterbeek

Een frisse rosé voor de zomermaanden, een intense rode wijn voor bij het diner of een fruitige witte wijn om cadeau te geven. Waar u ook naar op zoek bent, u vindt het gegarandeerd in ons unieke assortiment. Laat ons uw voorkeuren weten en wij voorzien u van persoonlijk advies. Benieuwd welke wijn perfect bij dat ene gerecht past? Stuur ons uw menu toe en u ontvangt binnen 12 uur wijnadvies. Zo weet u zeker dat uw gasten blij verrast zullen zijn. 

 

Wijn cadeau geven

Natuurlijk kunt u voor uzelf wijn kopen bij ons in de omgeving van Oosterbeek, maar u kunt het natuurlijk ook cadeau doen. Dan zorgen wij voor een feestelijke verpakking! Kijk hier voor meer informatie! Wist u dat wij de wijn ook als relatiegeschenk kunnen verpakken? Bij de wijn voegen we een informatieblad toe, voorzien van uw huisstijl. Een mooie afsluiter van een fijne samenwerking of juist het welkom heten van een nieuwe samenwerking. 

Meer dan alleen een wijnhandel in de omgeving  van Oosterbeek

Naast wijn bieden wij u een uniek assortiment aan opvallende whisky’s uit verschillende plaatsen. Bent u op zoek naar een specifiek merk of botteling? Laat het ons weten! Wij gaan graag voor u op zoek. Staat er binnenkort een evenement op de planning? Ook dan schakelt u TAX in! In samenwerking met Traiteur Putman uit de Arnhemse Steenstraat verzorgen wij uw gehele evenement. Van de opbouw tot de afwas. Klinkt interessant? Wij voorzien u graag van meer informatie wanneer u belt naar 026-4432542.

Bekijk ook eens:

Wijnhandel arnhem | Bijzondere whisky kopen | Biologische wijn kopen

 Wilt u meer informatie of onze producten bekijken? 

Bedankt! Bericht verzonden.