top of page
Zoeken

Ook dromen komen uit......

Tax Wijn staat aan het begin van een groots avontuur. Een langgekoesterde droom gaat in vervulling. Met veel plezier licht ik in deze brief een tipje van de sluier op.

Tijdens en na de coronaperiode heb ik mijn gedachten, wensen en dromen over mijn toekomst als Vinoloog en Ondernemer op een rijtje gezet. Mijn conclusie: het is tijd voor een nieuwe stap in mijn carrière.

Inmiddels heb ik een bedrijfsplan op papier staan voor een nieuwe zaak. Een bedrijf dat ik de komende jaren, samen met een enthousiast team, zal gaan opbouwen. Met hart en ziel en met hernieuwde energie.

In het voorjaar van ’23 zal Tax in het centrum van Elst een gloednieuwe wijnbar en wijnwinkel openen in één pand. Dé plek waar iedere bezoeker zich welkom voelt en waar hij eens goed verwend zal gaan worden. De naam en de overige details ga ik u nu nog niet verklappen….

Wel wil ik u de komende maanden graag met onze nieuwsbrieven op de hoogte houden van alle ontwikkelingen tot aan de feestelijke opening.Onze nieuwe zaak bevindt zich in de Dorpstraat op slechts elf autominuten van Arnhem. Met de trein kost het u maar u zeven minuten en 5 minuten wandelen om in hartje Elst te komen. (En er zijn prachtige fietsroutes)

Op dit moment zit ik midden in de ontwikkelings- en opbouwfase. Ik ben drukdoende met architecten, aannemers en ontwerpers. Het is een enerverende, heerlijke tijd.
Voorlopig blijft Tax Wijn aan de Jacob Marislaan 20, zoals gebruikelijk op vrijdag en zaterdag vanaf 10.00 uur geopend. En natuurlijk onze webshop zal ook in 2023 u ook graag voorzien van lekkere wijnen. Feitelijk verandert er voor u fysiek tot januari niets. Maar dan...

Dan zal Tax Wijn, na bijna een kwart eeuw, de deuren sluiten aan de Jacob Marislaan.

Ik schrijf dit natuurlijk met pijn in het hart; mijn zaak is mijn kindje. Maar ik kijk met trots en dankbaarheid terug op mijn geweldige tijd in Arnhem Noord. Natuurlijk blijft ons uitdagende assortiment ook in de toekomst via de webshop altijd beschikbaar, en aan huis bezorgd in en buiten Arnhem.

Als gezegd: we zitten middenin een razend spannende maar heerlijke periode.

Één ding staat als een huis: we kunnen niet wachten om u, als vaste relatie, straks in ons nieuwe pand welkom te kunnen heten. Dan drinken we een glas en dan vertel ik u met plezier over onze visie in de Tax wijnwereld.


Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen?

Schrijf u dan hier in voor de verfrissende nieuwsbrief.

Graag tot ziens en met een hartelijke groet,

Erik Tax

Tax Wijn & Wijnbar Bardot


29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Anker 1
bottom of page