top of page
EDJ 2020

Tax Kerst relatiegeschenken 2023

Wij creëren met een fles ook het mooiste kerstcadeau...... 

kerstbal-bewegende-animatie-0108.gif
cadeau service kopiëren.jpg

Wijn is en blijft een lekker en mooi onderscheidend geschenk.

Een wijn(tje) inpakken is niet zo moeilijk, er een leuk cadeau van creëren is een ander verhaal. Wij vinden het belangrijk dat u verzekerd kunt zijn van een goed verzorgd geschenk!

 

Daarbij wordt elke wijn die u als relatiegeschenk cadeau doet van een uitgebreide wijninformatiesheet voorzien. Eventueel met uw bedrijfslogo en uw persoonlijke noot.

Maar wat gaat u cadeau doen? Dat is al een hele opgave. Onze Vinologen adviseren u graag. Nog mooier: Er bestaat de mogelijkheid om een keuze te maken aan onze proeftafel. Natuurlijk nemen wij hierin uw budget in ogenschouw.

Op zaterdag 2 & zondag 3 december a.s. bent u van harte welkom om uw keuze zelf te komen bepalen tijdens onze feestdagenproeverij.
Wees van harte welkom.

Gezellig eerst proeven?

U bent van harte welkom!

Wijnkaraf

Zoals gezegd is de keuze van uw cadeau vaak moeilijker en tijdrovender dan u verwacht. Er zijn zoveel mogelijkheden en de keuze voor wijn is ook een heel persoonlijke.

We benadrukken nogmaals dat onze kracht ligt in het goed adviseren op basis van uw wensen. Samen proeven is een onderdeel van dat proces.

Wij verzorgen daarom op zaterdag 2 december (17.00 - 20.00 uur) en zondag 3 december (15.00 - 17.00 uur) een lekkere proeverij met diverse ideeën, en wensen.

Hierbij is (bijna) alles mogelijk. U bent onze gast!

En wilt u één  of meerdere producten liever bij u thuis proeven?
Dan maken wij een leuk proefpakket om dé juiste keuze te maken naar uw smaak met een mooie proefkorting.

Graag ontmoeten wij u persoonlijk in de winkel in Elst

Viola Mistrate Haarhuis
Erik Tax

Kerstboom.PNG
bottom of page