top of page
Zoeken

Het proeven van wijn is meer…..

U kent het wellicht wel, een gezellige proeverij… Met vrienden een avond vermaak beleven geleidt door een vakman die je dan ook nog eens lekker door de materie heen voert. Heeft dat nog enig nut? Naar mijn mening niet.

De laatste 10 jaar zijn alle wijnbedrijven om elkaar heen gaan “hangen” om de consumenten tot zich te binden, niks mis mee zou je zeggen. Want deze consument wil ook nog eens vermaakt worden en gaat, als het goed is, jou voorzien van een (h)eerlijke omzet boost.


Mijn ervaring leert dat de huidige consument echt wel oren hebben naar dé anekdote en de werkelijke verhalen rondom de wereld van wijn. Want laten we eerlijk zijn een gewoon mens ziet door de bomen het bos niet meer of een fles die zij ter hand nemen gemaakt is volgens hun maatstaaf. En dat is jammer.

Ik kan natuurlijk een verhaal vertellen over de prijs, de kleur, en de aanbiedingen. Dat doen we op een Tax wijnproeverij dus niet!
Een avondje uit wordt het zeker, maar dan wel op het niveau en de verwachting die u als consument mag verwachten van een vakman. Na 2.5 uur weet u meer dan u wellicht had verwacht vooraf. In ieder geval over de wijnen die aan u voorbij zijn gekomen. Dan is er natuurlijk de vraag wat mag zo iets kosten?

Enthousiast uiteindelijk over uw keuze? Ik houd u dan niet tegen maar dat is zeker niet de insteek. Gewoon het product wijn met de Inns and Outs tot u nemen. U voelt zich hiermee gewoon te gast en ik verras u dan ook graag bij mij aan de proeftafel.


Een andere kijk op de zaak proeven....

Kijk eens op de website voor de volledige informatie. https://www.taxwijn.nl/proeverijen


Graag tot ziens

Erik Tax

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Anker 1
bottom of page